Doktora programına asil olarak yerleşen öğrencilerin online kayıtları 04-05 Kasım 2020 tarihinde yapacaklardır.

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar online kayıt sistemine yüklenen "Gaziantep Üniversitesi Lisansüstü Başvuru bilgi sistemine yüklediğim bütün belgeler hatasız ve doğrudur." şeklindeki taahhüt metnini onayladıkları takdirde kayıtları tamamlanacaktır.

Online kayıt işleminin tamamlanabilmesi için öğrencilerin sistem üzerinden 05 Kasım 2020 perşembe günü saat 23:59' a kadar Online Kayıtlarını "Onaylıyorum" şeklinde tamamlaması gerekmektedir. Aksi taktirde kayıt işlemi tamamlanamayacağı için aday kayıt yaptırmamış sayılacaktır.

Ayrıca, Lisansüstü programa başvuru yapıp kesin kayıt hakkı kazanan adayın başvuru sistemine yüklediği tüm belgelerin; usulüne uygun, doğru ve hatasız yüklenmiş olmalısı gerekmektedir.

Kayıt hakkı kazanan adayın belgelerinde usulsüzlük tespit edilirse, bütün sorumluluk adaya ait olmak üzere adayın kaydı silinir.

Online kayıt sistemine ulaşmak için tıklayınız.

Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin 2020-2021 Güz Dönemi ders kayıtları ise 04 Kasım 2020-06 Kasım 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi (https://obs.gantep.edu.tr) üzerinden online olarak yapılacaktır.

NOT: Online kayıt sorunları ve kayıtlar hakkında bilgi edinmek için (0342) 317 1523 nolu telefonları arayabilirsiniz.