Enstitümüz 2021-2022 Öğretim yılı Güz Dönemi lisansüstü programlarına kabul edilen TC uyruklu ve Yabancı Uyruklu öğrencilerin kesin kayıtları başvuru sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Online kesin kayıtlar 13.09.2021 (08.00)-16.09.2021 (16.00) tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar online kayıt sistemine yüklenen "Gaziantep Üniversitesi Lisansüstü Başvuru bilgi sistemine yüklediğim bütün belgeler hatasız ve doğrudur." şeklindeki taahhüt metnini onayladıkları takdirde kayıtları tamamlanacaktır.

Online kayıt işleminin tamamlanabilmesi için öğrencilerin sistem üzerinden 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 16.00' a kadar Online Kayıtlarını "Onaylıyorum" şeklinde tamamlaması gerekmektedir. Aksi taktirde kayıt işlemi tamamlanamayacağı için aday kayıt yaptırmamış sayılacaktır.

Ayrıca, Lisansüstü programa başvuru yapıp kesin kayıt hakkı kazanan adayın başvuru sistemine yüklediği tüm belgelerin usulüne uygun, doğru ve hatasız yüklemiş olmalıdır.

Kayıt hakkı kazanan adayın belgelerinde usulsüzlük tespit edilirse, bütün sorumluluk adaya ait olmak üzere adayın kaydı silinir.

Online Kayıt Sistemine ulaşmak için tıklayınız.

KESİN KAYIT YAPTIRANLAR İÇİN ONLİNE DERS KAYDI

Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları Üniversitemiz Genel Akademik Takvimine uygun olarak 20 Eylül 2021- 24 Eylül 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz e-kayıt sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

II.Öğretim Tezsiz yüksek lisans ve Uzaktan Eğitim Tezsiz yüksek lisans ve Tezli II.öğretim  programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler kesin kayıt işleminden sonra ders kayıtlarını 20 Eylül 2021- 24 Eylül 2021 tarihleri arasında  yapacaklar; derslerini seçince sistem kendilerini borçlandıracaktır. Halk Bankası Gaziantep Üniversite Şubesine girerek öğrenci numarasıyla harç ödemesini yapan öğrencinin kaydı kesinleşecektir.

Kesin kayıt yaptıran öğrenciler, söz konusu tarihler arasında ders kayıtlarını yapmadıkları takdirde (dönemsel ücret, ders kaydı vb.) öğrencilik haklarından yararlanamayacak ve enstitüden öğrenci belgesi talep edemeyecektir.