Ders kayıtları Üniversitemiz Genel Akademik Takvimine uygun olarak 05 Şubat-09 Şubat 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz e-kayıt sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Enstitümüze bağlı tüm programlarımızda dersler 12 Şubat 2024 Tarihinde İlgili Ana Bilim Dalının belirleyeceği dersliklerde yapılacaktır.

(Enstitümüzün tüm dersleri ders kayıt ekranından  Müfredat / Bölüm Dışı Dersler'den seçilerek kayıt yapılacaktır).

Öğrencilerimize tanımlanmış olan öğrenci numaraları e-kayıt sistemindeki kullanıcı adı olup, daha önce belirlemiş oldukları şifreleri ile e-kayıt sistemine giriş yapacaklardır.

Enstitümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerin şifreleri TC kimlik numaralarının ilk 5 hanesi olarak tanımlanmıştır.

Tezsiz II. Öğretim ve Tezsiz Uzaktan Eğitim öğrencileri ders seçimi sonrasında OBS’ de çıkan tutarı  Öğrenci numaraları ile Herhangi bir Halkbank Şubesi ya da ATM’ sinden ödemesi gerekmektedir.